Skyddsglasögon – årets nyhet!

Hitta ditt fokus, oavsett vad som väntar under arbetsdagen, med vår helt nya serie skyddsglasögon. De består av lätta, hållbara material och linsteknik utvecklad särskilt för yrkesanvändare, så att du har tydlig och säker sikt hela dagen.

Hellberg skyddsglasögon

Alltför ofta kan stress, störningsmoment och risker göra det svårt att fokusera. Vad behöver du för att uppnå fullt fokus? Hörselskydd som stänger ute skadligt buller, skyddsglasögon som skyddar din syn, eller ett enkelt motto att följa i med- och motgång? Hitta det du behöver, i arbetet och vardagen, för att uppnå fullt fokus och Peace of Mind.

Argon skyddsglasögon

Argon skyddsglasögon

Säkra och tåliga skyddsglasögon med perfekt passform som ger fullständigt skydd och klar sikt även under riktigt tuffa arbetspass.

  • Mjuk näsbrygga
  • Justerbar vinkel i tre steg
  • Tunna skalmar som ryms under hörselskydd
  • Ytbehandling för reptålighet och imskydd
  • Finns med fem olika linstyper

Argon är tillverkad av premiummaterial och med en linsteknik för en tydlig sikt och skyddad syn i alla situationer. Det förlängda glaset ger ett brett synfält och ökat skydd.

Skyddsglasögon i profil

Med vindens fart

Med en hektisk tillvaro både hemma och på jobbet kan det vara svårt att uppnå fullt fokus. Finns det några hemliga knep? En blåsig höstdag träffade vi vindkraftteknikern, surfaren, småbarnspappan och amatörfotografen Daniel Hägglund för att få svar på våra frågor.

”Mitt jobb kan vara riktigt tufft ibland, när jag står 80 meter ovanför marken och vinden får allt att gunga. Men jag är nästan aldrig rädd, för vi tar inga onödiga risker. Och med rätt skyddsutrustning och ordentlig utbildning blir situationen aldrig farlig på riktigt.”

Vi använder stöttåliga glas med reptålig ytbehandling och imskydd på båda sidor av glaset. Vår unika ytbehandling ger fullständigt skydd även i tuffa och fuktiga miljöer och håller upp till tre gånger längre än vanliga standardbehandlingar.

Arbeta med skyddsglasögon

"Jag använder mig av samma knep oavsett vad jag gör: på jobbet, när jag leker med barnen eller i jakten på den stora vågen. Jag försöker väl egentligen bara göra vår stora värld lite mindre, genom att göra en sak i taget."

Daniel Hägglund

Surfaren, småbarnspappan och vindkraftteknikern

Daniel Hägglund i vattnet

Skydda även din hörsel. Alla Hellbergs skyddsglasögon har tunna skalmar så att du kan bära dem bekvämt och säkert även under hörselskydd.

Hellberg hörselskydd med glasögon
Skyddsglasögon i kombination med hörselskydd

Unleash the full power

Med Hellberg SafetyHub appen får du kontroll över dina anslutna Hellbergprodukter. Hantera funktioner, anpassa inställningar, ge ditt headset en tydlig identitet och uppdatera mjukvaran – direkt i din mobiltelefon.

Ladda ner Hellberg SafetyHub