Jobba hos oss

Är du en av våra nya kollegor? Vi erbjuder många olika karriärvägar, någon av dem är garanterat helt rätt för just dig. Vi utgår från dina kvalifikationer och framtida ambitioner, så att du hamnar helt rätt. Här finns all information om lediga tjänster, praktik och exjobb.

Ingengör undersöker ett par hörselkåpor sittandes vid konferensbord

Våra medarbetare är anledningen till att vi är världsledande. Vill du vara med och göra skillnad? Hör av dig! Nedan hittar du alla lediga tjänster i Sverige.

Lediga jobb

Account Manager Head Protection

Har du erfarenhet av kundansvar och försäljning, mot industri/bygg, och är en relationsskapande person med utvecklingsfokus? Då är det dig vi söker!

Läs mer om tjänsten

Samarbetande och glada medarbetare på Hellberg Safety´s huvudkontor i Stenkullen
Isärplockad hörselkåpa i laboratorium

Spontanansök

Hittar du inte någon ledig tjänst som passar dig just nu? Då kan du lämna in en spontanansökan som vi matchar med våra behov och möjligheter.

Skicka ditt CV till info@hellbergsafety.se och märk mailet med "Spontanansökan"

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Var vänlig och notera att vi tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

Linkedin

Följ oss på Linkedin

Så hanterar vi dina personuppgifter

Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Huvudskydd från Hellberg

Hellberg Safety producerar huvudskydd av hög kvalitet. Bland våra produkter hittar du hörselskydd, skyddsglasögon och ansiktsskydd som visir och visirhållare. Att skapa maximal trygghet för våra kunder är vår främsta ledstjärna. För att tillgodose olika skyddsbehov tillverkar vi både passiva och aktiva hörselskydd, samt en rad tillbehör för hörselskydd. Funktioner som Bluetooth, AM/FM radio, bommikrofon, aktiv medhörning och tvåvägskommunikation bidrar till en bättre arbetsmiljö.