Jobba hos oss

Är du en av våra nya kollegor? Vi erbjuder många olika karriärvägar, någon av dem är garanterat helt rätt för just dig. Vi utgår från dina kvalifikationer och framtida ambitioner, så att du hamnar helt rätt. Här finns all information om lediga tjänster, praktik och exjobb.

Ingengör undersöker ett par hörselkåpor sittandes vid konferensbordIngengör undersöker ett par hörselkåpor sittandes vid konferensbord

Våra medarbetare är anledningen till att vi är världsledande. Vill du vara med och göra skillnad? Hör av dig! Nedan hittar du alla lediga tjänster i Sverige.

Lediga jobb

För närvarande söker vi:

Elektronikutvecklare

Är du personen som vill hjälpa oss att designa och utveckla framtidens aktiva hörselskydd?

Uppdraget som elektronikutvecklare

Du kommer tillsammans med teamet driva och designa elektroniken i våra framtida aktiva hörselskydd. Mycket av utvecklingen kommer att ligga inom hantering av ljud, Bluetooth & radiokommunikation samt energihantering.

Du kommer även att:

Arbeta med PCB design & layout Vårda, förbättra och uppdatera befintliga produkter Omvärldsbevaka tekniktrender och utvärdera ny teknik Laborera och bygga prototyper Stötta vid framtagning av testsystem Om dig Vi söker dig som är högskoleutbildad eller har relevant motsvarande arbetserfarenhet. Du har flera års arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling och har arbetat både med analoga och digitala lösningar. Du har ett genuint teknikintresse och kan självständigt driva mindre projekt. Vi arbetar idag med Altium och Cadsoft Eagle.

Vidare tror vi att du

Trivs med tekniska utmaningar och problemlösning Är självgående, kan ta egna initiativ och är bekväm med att ta eget ansvar Har lätt för att arbeta självständigt likväl som i grupp Talar och skriver svenska och engelska obehindrat Det är meriterande om du har arbetat med radiokommunikation och Bluetooth samt har grundläggande kunskaper i programmering.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal. En plats i ett härligt kreativt utvecklingsteam. Vi har en härlig och familjär företagskultur där vi växer tillsammans. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension och möjligheter till professionell utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Kontakt och ansökan

För mer information om tjänsten kontakta R&D Manager Fredrik Eriksson på mail fredrik.eriksson@hultaforsgroup.com (vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR). Vi tillämpar löpande urval och ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Ansök här

Isärplockad hörselkåpa i laboratorium
Isärplockad hörselkåpa i laboratorium

Spontanansök

Hittar du inte någon ledig tjänst som passar dig just nu? Då kan du lämna in en spontanansökan som vi matchar med våra behov och möjligheter.

Skicka ditt CV till info@hellbergsafety.se och märk mailet med "Spontanansökan"

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Var vänlig och notera att vi tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

Linkedin

Följ oss på Linkedin

Så hanterar vi dina personuppgifter

När du skickar en ansökan till Hellberg Safety registreras dina personuppgifter i vårt rekryteringssystem. Dina uppgifter blir därmed sökbara för personer hos oss som arbetar med rekrytering.

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Du måste därför, i enlighet med Personuppgiftslagen, samtycka till att Hellberg Safety registrerar dina uppgifter och det gör du i samband med att du registrerar din ansökan. Dina uppgifter är konfidentiella och vi lämnar dem aldrig vidare.

Huvudskydd från Hellberg

Hellberg Safety producerar huvudskydd av hög kvalitet. Bland våra produkter hittar du hörselskydd, skyddsglasögon och ansiktsskydd som visir och visirhållare. Att skapa maximal trygghet för våra kunder är vår främsta ledstjärna. För att tillgodose olika skyddsbehov tillverkar vi både passiva och aktiva hörselskydd, samt en rad tillbehör för hörselskydd. Funktioner som Bluetooth, AM/FM radio, bommikrofon, aktiv medhörning och tvåvägskommunikation bidrar till en bättre arbetsmiljö.

Visir av stålnät

Visir av stålnät

  • Ljusgenomsläpp upp till 70 %
  • Lämplig för skogsbruk och trädgårdsarbete
Visir med nät av nylon

Visir med nät av nylon

  • Ljusgenomsläpp upp till 55 %
  • Lämplig för skogsbruk och trädgårdsarbete
Visir av klar polykarbonat

Visir av klar polykarbonat

  • Klart polykarbonat
  • Utmärkt slagtålighet
Hellberg Safety logotype