Jobba hos oss

Är du en av våra nya kollegor? Vi erbjuder många olika karriärvägar, någon av dem är garanterat helt rätt för just dig. Vi utgår från dina kvalifikationer och framtida ambitioner, så att du hamnar helt rätt. Här finns all information om lediga tjänster, praktik och exjobb.

Ingengör undersöker ett par hörselkåpor sittandes vid konferensbord

Våra medarbetare är anledningen till att vi är världsledande. Vill du vara med och göra skillnad? Hör av dig! Nedan hittar du alla lediga tjänster i Sverige.

Lediga jobb

För närvarande söker vi:

Strategic Sourcing Manager

Om tjänsten

Hellberg Safety är bolaget där varje medarbetares insats är betydelsefull för företagets framgång. Här får du möjlighet att driva och styra hela inköpsarbetet, från projekt till serieproduktion. Du ansvarar för inköp av material och tjänster på ett affärsmässigt, kostnadseffektivt och miljömedvetet sätt.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

• Etablera och utveckla det strategiska inköpsarbetet per produktsegment.

• Utveckla relationer med strategiska leverantörer.

• Delaktig i produktutvecklingsprojekt.

• Pris- och avtalsförhandlingar mot leverantörer.

• Utvärdera potentiella nya leverantörer och driva leverantörsval.

• Sätta upp mätetal för Inköp, tillämpa benchmarking för att åstadkomma bästa möjliga affärer samt rapportera till företagsledningen.

• Följa upp leveransprecision, leveranskvalitet samt göra leverantörsbedömningar.

Kvalifikationer

• Minst 10 års erfarenhet av inköpsarbete.

• Affärsmässig och relationsbyggande.

• Erfarenhet från globala verksamheter i komplexa miljöer.

• Eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi, logistik eller annat relevant utbildningsområde alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet.

• Behärskar affärskommunikation på svenska och engelska obehindrat.

• Du har de rätta verktygen för att utveckla leverantörer och inköpsorganisation.

• Förståelse för hur lagstiftning, regelverk och marknadskrav samverkar med miljö- och hållbarhetsfrågor.

Meriterande

• Erfarenhet av plast-och elektronikleverantörer i både Europa och Asien.

• Erfarenhet inom projektledning.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen behöver du vara en strategisk inköpsledare med goda analytiska egenskaper. Du behöver vara självgående och ha ett gott ordningssinne, vara kommunikativ och trivas i en global miljö. Du har stort driv, är tekniskt intresserad och duktig på kommersiella förhandlingar.

Ansökan

Välkommen till en spännande och utmanande tjänst med intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i ett företag med stora möjligheter till tillväxt i både Sverige och internationellt. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Hellberg Safety med Sourcian Partner AB. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR-ansvarig hos Sourcian Partner, Marie Gharavi, 073-80 23 519. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Samarbetande och glada medarbetare på Hellberg Safety´s huvudkontor i Stenkullen
Isärplockad hörselkåpa i laboratorium

Spontanansök

Hittar du inte någon ledig tjänst som passar dig just nu? Då kan du lämna in en spontanansökan som vi matchar med våra behov och möjligheter.

Skicka ditt CV till info@hellbergsafety.se och märk mailet med "Spontanansökan"

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Var vänlig och notera att vi tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

Linkedin

Följ oss på Linkedin

Så hanterar vi dina personuppgifter

När du skickar en ansökan till Hellberg Safety registreras dina personuppgifter i vårt rekryteringssystem. Dina uppgifter blir därmed sökbara för personer hos oss som arbetar med rekrytering.

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Du måste därför, i enlighet med Personuppgiftslagen, samtycka till att Hellberg Safety registrerar dina uppgifter och det gör du i samband med att du registrerar din ansökan. Dina uppgifter är konfidentiella och vi lämnar dem aldrig vidare.

Huvudskydd från Hellberg

Hellberg Safety producerar huvudskydd av hög kvalitet. Bland våra produkter hittar du hörselskydd, skyddsglasögon och ansiktsskydd som visir och visirhållare. Att skapa maximal trygghet för våra kunder är vår främsta ledstjärna. För att tillgodose olika skyddsbehov tillverkar vi både passiva och aktiva hörselskydd, samt en rad tillbehör för hörselskydd. Funktioner som Bluetooth, AM/FM radio, bommikrofon, aktiv medhörning och tvåvägskommunikation bidrar till en bättre arbetsmiljö.