Geminus

Arbete utomhus i starkt solljus sätter höga krav på din skyddsutrustning.Du behöver skydda dig från solens farliga UV ljus och samtidigt behålla klar och obehindrad sikt. Vi utvecklade Geminus med polariserade linser för alla som tillbringar mycket tid utomhus, som behöver det där extra bländskyddet och som måste hålla fullt fokus på arbetsuppgiften i alla lägen. Hitta din återförsäljare

image

Den nya modellen Geminus är ett säkerhetsglasöga med heltäckande ram och dubbla glas som ger ett sportigt utseende för den stilmedvetna användaren. Geminus finns både med sol- och bländskydd samt med vanlig klar lins. "Polariserings-tekniken som används i Geminus solglasögonmodeller, i kombination med den blå spegelytan, förbättrar kontraster och skyddar ögat mot bländning från reflekterande ytor så som vatten, sand, snö, metall och våt asfalt och bidrar till minskad ögontrötthet för alla som arbetar eller vistas i starkt solljus."

image

Geminus med sin moderna design och polarisationsteknik är även perfekt för användning utanför arbetstid och för andra aktiviteter i utmanande ljusförhållanden som kräver ögonskydd, såsom segling, fiske, löpning, cykling eller jakt för att nämna några.

Funktioner i Geminus inkluderar

image
image

Till skillnad från vanliga tonade solglasögon minskar de polariserade linserna bländning från solreflexer utan att offra klarhet eller kontrast. Och du får samma höga skyddsfaktor som från våra vanliga skyddsglasögon, men med extra synkomfort.

Unleash the full power

Med Hellberg SafetyHub appen får du kontroll över dina anslutna Hellbergprodukter. Hantera funktioner, anpassa inställningar, ge ditt headset en tydlig identitet och uppdatera mjukvaran – direkt i din mobiltelefon.

Ladda ner Hellberg SafetyHub