Besök oss på Nordbygg den 23-26 april

Välkommen till Hellberg Safetys monter på Nordbygg 2024!

Vi är stolta över att presentera det senaste inom hörsel- och ögonskydd för att kunna ge dig Peace of Mind.

image

Hellberg Safety står redo att välkomna dig till vår monter B04:10 på Nordbygg 2024, den främsta mötesplatsen för bygg- och fastighetsbranschen i Norden. Vi bjuder in dig att upptäcka det senaste inom hörsel- och ögonskydd, där säkerhet och innovation möts för att säkra arbetsplatser och personal.

Vi på Hellberg Safety är stolta över att kunna erbjuda hörsel- och ögonskydd som är utvecklade med den senaste teknologin för att möta de högsta säkerhetsstandarderna. Våra produkter är inte bara utformade för att erbjuda skydd mot buller och skadliga partiklar, utan även för att garantera användaren maximal komfort under långa arbetspass.

image

Besök oss i monter B04:10

Local 2 + Hellberg SafetyHub

Vi utökar vårt sortiment av kommunikationslösningar för arbete i buller med en ny headsetmodell i Local-serien.

Den nya Local 2 möjliggör tvåvägskommunikation via PMR 446 MHz och har nu även Multi-Point Bluetooth®-teknik för att ansluta mobiltelefoner samt en helt ny mobilapp "Hellberg SafetyHub" som erbjuder en mängd olika funktioner för att underlätta och effektivisera kommunikation i bullriga miljöer.

image
image

Besök Hellberg Safetys monter på Nordbygg 2024, monter B04:10, och upptäck den senaste innovationen inom hörsel- och ögonskydd.

Vi ser fram emot att träffa dig och diskutera hur vi tillsammans kan skapa Peace of Mind för dig och din personal.

Unleash the full power

Med Hellberg SafetyHub appen får du kontroll över dina anslutna Hellbergprodukter. Hantera funktioner, anpassa inställningar, ge ditt headset en tydlig identitet och uppdatera mjukvaran – direkt i din mobiltelefon.

Ladda ner Hellberg SafetyHub