Peace of Mind.

Många arbeten kan medföra risker och testa gränserna för våra förmågor, kropp och sinnen. På Hellberg tillverkar vi väl genomtänkt personlig skyddsutrustning och i allt vi gör strävar vi efter att ingjuta förtroende och tillit hos våra användare, både på och utanför arbetet. Ge dem sinnesro, Peace of Mind.

Hitta din återförsäljare

image

Vi tillverkar produkter för professionella arbetare som är engagerade i personligt välbefinnande.

Alla Hellbergs produkter kombinerar toppmodern teknik med oklanderlig användarupplevelse och kvalitet. Vi använder den senaste vetenskapen och tekniken för att fullända vår skyddsutrustning och vi designar produkter som användare vill ta på sig och behålla på. Vi är övertygade om att den sinnesro vi kan erbjuda bidrar till en bättre arbetsdag och högre livskvalitet i allmänhet.

image

60 års erfarenhet av personlig skyddsutrustning.

Sedan 1962 har vi arbetat outtröttligt för att människor ska kunna arbeta i bullriga eller farliga miljöer utan att behöva oroa sig för skador eller riskera hörselnedsättning. Vårt engagemang gör att vi kan allt om personlig skyddsutrustning. Men som svenskt företag vet vi också att produktdesign och teknik är lika viktigt för att upprätthålla säkerheten. För det spelar ingen roll hur bra skyddet är om det inte sitter bekvämt på ditt huvud eller om det hindrar dig från att höra eller se det du behöver höra och se. Det måste kännas perfekt, för skyddsutrustning är meningslös om den inte används.

60 års erfarenhet av personlig skyddsutrustning.

image
image

Många tar sina sinnen för givet. Det gör inte vi.

Utvecklingen till våra avancerade skyddsprodukter är ett resultat av lång tids forskning och en djup förståelse för hur sköra och känsliga våra sinnen är. Ingen ska behöva riskera att skada sin hörsel eller syn, varken på jobbet eller hemma. Genom åren har vi utvecklat forsknings- och utbildningsprogram för att öka kunskapen om hur våra sinnen fungerar, och hur man skyddar dem. Och som experter sprider vi vår kunskap och hjälper våra användare att hitta det perfekta skyddet för sin arbetsuppgift. Genom att utveckla produkter med högkvalitativa material och förstklassig design, samt enkelt handhavande och hög komfort, välkomnar vi våra användare att uppleva en värld av sinnesro, som vi valt att kalla för Peace of Mind.

Unleash the full power

Med Hellberg SafetyHub appen får du kontroll över dina anslutna Hellbergprodukter. Hantera funktioner, anpassa inställningar, ge ditt headset en tydlig identitet och uppdatera mjukvaran – direkt i din mobiltelefon.

Ladda ner Hellberg SafetyHub